Jumaat, 6 Januari 2012

PRODUK D'NAVECHEE

ASSALAMUALAIKUMWARAHMATULLAHIWABARAKATUH..

FARAH ADA JUAL PRODUK D'NAVECHEE..
BAGI SESIAPA YANG BERMINAT SILA EMAIL KE 
pinkystar159@yahoo.com
NIE ANTARA PRODUK YG DIJUAL:


D’N~HAns™ Gold
(15 SACHET): RM89.00
(30SACHET) : RM 168

D'N~HAns Gold adalah ganungan bahan-bahan semulajadi mewah seperti polysakarida,Stem Cell, Vitamin C, Vitamin E, Collagen dan buah-buahan terpilih yang membantu melindungi dan mempertahankan kulit anda dari kerosakan persekitaran seperti sinar UV, bintik hitam, pigmentasi, dan penuaan pra-matang kulit, menjadikan kulit anda muda dan sihat. Remajakan kulit anda dan miliki kesihatan yang berpanjangan dengan D'N~HAns Gold.


KEISTIMEWAAN :

* Menganjalkan kulit.
* Meremajakan kulit.
* Mengecilkan pori-pori terbuka.
* Membantu mengurangkan kedutan halus.
* Meningkatkan daya pencerahan kulit.
* Mengurangkan masalah jeragat.
* Masalah kuku dan tumit pecah.
* Masalah luka luaran / dalaman.
* Membantu mengatasi masalah gastrik.
* Mengurangkan masalah bersin.
* Mengatasi masalah kesukaran tidur.
* Membantu mengatasi masalah kerap demam.
* Membantu mengatasi masalah lemah badan.
* Meningkatkan sistem imunisasi badan.
* Sesuai untuk wanita bersalin.






Secret Qhuros
( D'Navechee ) 
harga SeUnit (kotak): RM150.00 

SeCRET QHUROS akan membongkar segala rahsia diri anda yang sering dilanda masalah kesihatan & kecantikan.SeCRET QHUROS akan berkata-kata bagi pihak Dnavechee & memberitahu anda apakah rahsia di sebalik SeCRET QHUROS.Aroma SeCRET QHUROS pasti membuat anda teruja untuk menikmatinya...



Lasindah™ Cafe
( D'Navechee ) 
harga SeUnit (kotak): RM28.80 
Lasindah™ Cafe (15 sachet)


Minuman berkhasihat untuk sehari-harian. Lasindah™ Cafe adalah minuman berkhasiat yang bukan sekadar kopi. Selain daripada kenakan dan kesegarannya ia berbeza dan mempunyai lebih potensi berbanding yang lain. Diperbuat dari biji kopi yang diimport dan dicampur dengan beras yis merah hasil dari fermentasi beras kering serta fiber yang digunakan secara tradisional untuk kecantikan dan kesihatan.


KEISTIMEWAAN :

Meningkatkan kesihatan dalaman.
Mengempiskan perut.
Mengimbangi berat badan.
Meningkatkan Stamina.
Memelihara Kecantikan kulit.
Membantu sistem penghadaman.

Mengeratkan hubungan suami isteri.



CARA HIDANGAN:

- Tuangkan satu sachet Lasindah™ Cafe ke dalam secawan air panas (150ml-180ml), kacau dan hidangkan.


Fantastic Foundation (5ml) : RM29.00 

Mencerah & menegangkan kulit wajah
Melindungi dari sinaran UV
Menghilangkan parut jerawat
Merawat jeragat
Menutup kecelaan pada wajah
Mengandungi Vitamin E
SPF 30


Mempunyai 3 warna :
DV 01 - Dark
DV 02 - Light
DV 03 - Medium





Gold Foundation Natural Beauty
Harga
WM: RM 118.00
EM: RM 127.00


Diperkaya dengan Vitamin E dan Vitamin B5. Ia juga mengandungi ekstrak Bearberry untuk mencerahkan kulit, ekstrak Kigelia Africana untuk menegangkan kulit wajah, mengandungi minyak biji anggur dan ekstrak Teh Hijau yang bertindak sebagai anti-oksida.






IQ PRO
RM78

KELEBIHAN DAN KHASIAT IQ PRO:

Membantu meningkatkan daya ingatan,merangsang tahap kecerdasan minda dan kosentrasi.
Membantu memperbaiki sistem perjalanan darah.
Membantu mencantikkan kulit
Membantu membekalkan tenaga yang diperlukan dalam badan untuk pemulihan sel serta tumbesaran dan fungsi organ dalaman.


* sesuai untuk seisi keluarga



FAISAL D'GENIUS 
Harga:
WM: RM 66.00
EM: RM 71.00 


KEISTIMEWAAN :

Mencerdaskan minda.
Menguatkan daya ingatan.
Menambahkan daya kreativiti.
Memberi ketenangan fikiran.
Membantu melancarkan pertuturan.

CARA PENGGUNAAN:

- 2 biji dikunyah / kemam 2 atau 3 kali sehari.



AIDEIL
Harga:
WM: RM 56.00


Mengandungi lebih dari 9 jenis Makanan Terbaik Dunia!!
Madu Asli, Kismis, Buah Tin, Kurma Merah, Habbatus Sauda, Buah Zaitun, Dong Quai, Dang Shen, Ubi Jaga dan lain-lain herba terpilih.

Nabi S.A.W pernah bersabda:
“Barangsiapa memakan kismis merah sebanyak 21 biji setiap hari sebelum sarapan pagi, maka dia tidak akan ditimpa penyakit kecuali kematian”.
“Biasakanlah memakan kismis kerana kismis dapat menghilangkan kepahitan (hempedu/cairan kuning) menghilangkan lendir, menyehatkan badan, membaguskan rupa, menguatkan saraf dan menghilangkan letih”.



Advance Functional Drink 
“Mebaikpulih Kesihatan, kecantikan Dalaman dan Luaran...”


KEISTIMEWAAN :

Membantu peningkatan stamina.
Membantu sistem penghadaman.
Mengawal bentuk badan.
Mencerdaskan minda dan peningkatan IQ.
Meransang kecantikan kulit.
Melancarkan perjalanan darah.
Mengatasi kulit bermasalah.
Menenangkan fikiran & menghilangkan keletihan.
Menyembukan luka-luka dalaman dan luaran dengan cepat.
Sangat baik untuk ibu hamil dan selepas bersalin.





B2UP (42 kapsul)Harga:
WM: RM 79.00
EM: RM 86.90 

Sedih kerana memiliki payudara kecil dan kendur ATAU punggung yang tidak menawan dan mantap! Jangan risau....B2UP mampu merealisasikan impian anda untuk memiliki aset kewanitaan yang tegang, montok dan menawan.

“Miliki payudara yang Montok dan punggung yang Menawan...”


KEISTIMEWAAN :

Membesar dan membentuk payudara remaja.
Membentuk dan menegangkan payu dara wanita berumur.
Meransang pembentukan semula otot-otot payu dara dan punggung.
Membantu menyelesaikan masalah wanita seperti menopouse, ketika sakit haid, keputihan, sengugut dan lain-lain.
Melambatkan proses pengenduran payudara, pengecutan rahim dan vagina serta penuaan pada kulit wajah dan keguguran rambut.

“Digunakan secara tradisional untuk kesihatan dan menguatkan serta mengencangkan otot-otot badan. Sangat baik untuk wanita selepas bersalin ”


CARA PENGGUNAAN:

- 2-3 kapsul sehari (malam)
* Tidak sesuai digunakan untuk wanita mengandung dan dalam haid.






D'Zayer Men
Harga:
WM: RM 56.00 / EM: RM61.00
 

D'Zayer Men (250gme)
Minuman berkhasihat dengan adunan istimewa untuk membantu membaikpulih masalah kelakian anda. Ianya dihasilkan daripada herba terpilih bagi membantu lelaki yang mempunyai masalah berkaitan ‘kehidupan seksual’ mereka. Tempoh kebekerkesanannya dapat dirasai bergantung kepada keadaan kesihatan individu terbabit.

Rumusan 8 jenis ekstrak semulajadi mewah iaitu Kurma, Madu, Ubi Jaga, Tongkat Ali, Akar Pinang, Sireh, Vitamin B6 & B12 serta ekstrak herba terpilih. Rumusan khas ini bertujuan sebagai persediaan menjadi 'lelaki sejati!!'.



“D'Zayer Men...minuman untuk lelaki .Sejati...”



KEISTIMEWAAN :

Membantu penyembuhan luka-luka dalaman.
Meningkatkan daya tahan tubuh badan.
Menguatkan alat kelamin lelaki.
Menambah kenikmatan hubungan seksual.
Meningkatkan daya berahi seksual.

CARA PENGGUNAAN:

- 3 hari pertama, 2 sudu besar diambil 4 kali sehari.
- hari ke-4 dan seterusnya ambil 2 sudu besar 2 kali sehari (pagi dan malam)


* Elakkan meminum kopi dalam jangka masa satu jam selepas meminum D'Zayer Men



D'Zayer Women
harga SeUnit (Botol): RM56.00 

D'Zayer Women (250gme)
Minuman herba hebat D'Zayer Women yang membantu wanita untuk menjadi lebih istimewa. Ramuan herba terkini membuatkan kaum hawa bakal merasai dan menikmati saat bahagia dalam kehidupan seharian dan berumah tangga.

Rumusan 10 Jenis ekstrak tumbuhan herba iaitu sirih, manjakani, kacip fatimah, jarum emas, akar serapat, serai, asam jawa, kurma, madu dan lain-lain herba terpilih. Kaya dengan protein, karbohidrat, serat dan vitamin A, B, C, D, E.

“D'Zayer Women...semakin diminum semakin dirindu...”



KEISTIMEWAAN :

Membantu masalah keputihan dan senggugut.
Mengecutkan otot-otot rahim dan peranakan.
Membaiki dan menegangkan tisu faraj.
Melancarkan perjalanan haid & mengurangkan simptom sebelum haid.
Melancarkan peredaran darah & memperbaiki sistem imunisasi dalam badan.
Menyembukan luka-luka dalaman selepas bersalin.





## 25% diskaun untuk Smart Consumer ##

Sabtu, 26 November 2011

TENTANG P.S.E

ASSALAMUALAIKUMWARAHMATULLAHIWABARAKATUH..


HAI MY FrenssS..


pinky star enterprise ditubuhkan pada 26 november 2007.. ari nie genap 4thn la kan.. masa tu..frh hanya wat kecil2 ja rwtn muka d umah.. hrp kwn2 n sdara-mara ja la yg jd planggan.. sambil tu, frh da wat mekap2 gak..tp tu laa..xaktf btoi2..cmna rzki nak mai..toi x? hahaha.. tp angan2 tinggi tu tetap ada..harap sangat 1 ari nnt dpt bka salun sndr.. bru smangat nk bkeja n serius dlm bdang nie..keyakinanku lg tinggi!! frh nak kaya & bjaya! aminnn.. :D alhamdulillah..msa tu tba jga..syukur sgt..aminnnnn.. tengs 4 mama n my fmly!!! wat msa la ni frh msh bkja gan org lg, smntara nk bka slun nie. huhu.. ermmm lbh krg 4thn gak la kja gan org.. pas ni bla dah bka slun, kna bhnti la kja gan bos nie.. ksian plak kat dia nk cri staf bru..huhu tp cita2ku mest dlaksnakan jga!! :) tumpukan spnuh prhatian tuk PINKY STAR ENTERPRISE nie.. ;) caiyok2!!

Jumaat, 25 November 2011

SYUKUR

ASSALAMUALAIKUMWARAHMATULLAHIWABARAKATUH..


HAI MY FRENSS

alhamdulillah syukur sangat2..impianku bakal jadi kenyataan..
~miliki salun kecantikan sendiri~
tak sangka cubaan pertama mohon kedai,terus dapat.. alhamdulillah rezeki.. sekarang tunggu kunci kedai dan proses renovation kedai saja.. banyak yang ku fikir sekarang ni..macam2 nak buat :D rencah kehidupanku sebagai usahawanita akan bermula 2012.. semoga semuanya berjalan lancar..amin..

MEH KTA TGK HASIL TANGAN FRH MEKAP PGNTN..

GAMBAR SEBELUM..

 GAMBAR SELEPAS..
GAMBAR SEBELUM..
GAMBAR SELEPAS..


SO, PA PENDAPAT KORANG SEMUA?? ;)

KALAU NAK FRH MEKAPKAN, BLEY JA..CALLING2 EH..